Skip to content

Verwarmen met TotalEnergies mazout van superieure kwaliteit

 

TotalEnergies 

Door te kiezen voor kwaliteitsmazout van TotalEnergies, profiteert u van een hoger rendement en gaat uw verwarmingsinstallatie langer mee.

TotalEnergies Mazout Ultra is stookolie van superieure kwaliteit, verrijkt met exclusieve additieven die ontwikkeld werden in de researchcentra van TotalEnergies.

Deze stookolie biedt drie belangrijke voordelen, die met name professionele gebruikers op prijs weten te stellen:

  • langere levensduur en bedrijfszekere werking van uw verwarmingsinstallatie op mazout;
  • hoger rendement gecombineerd met een lager verbruik.

Draag beter zorg voor uw verwarmingsinstallatie op mazout

De corrosiewerende werking van TOTAL Mazout Ultra reinigt en beschermt de metalen onderdelen van uw verwarmingsinstallatie: kuip, voedingscircuit, pomp, filter, sproeier, verbrandingskamer en haard.

Een antioxidant maakt deze mazout van superieure kwaliteit veel stabieler dan gewone stookolie. De mazout is met andere woorden beter bestand tegen temperatuurverschillen, met name wanneer het lang vriest, en beperkt de vorming van bezinksel in uw mazouttank. Dankzij de samenstelling blijven de bijzondere eigenschappen van deze mazout – en dus ook de prestaties – beter behouden.

Kiezen voor Total Mazout Ultra om te voorzien in uw verwarmingsbehoeften betekent dus minder vuilafzetting, minder roetvorming en minder verbrandingsresidu's. Zo blijft uw verwarmingsinstallatie op mazout schoner en meer betrouwbaar en werkt deze bovendien ook nog efficiënter, waardoor u minder verbruikt en dus minder onderhoudskosten hebt.

Kwaliteitsmazout voor een beter milieu

Mazout Ultra zorgt voor een volledigere verbranding en verbetert dus het rendement van uw verwarmingsketel voor uw bedrijfsactiviteiten.

Door deze mazout van superieure kwaliteit te gebruiken, vermindert u drastisch de uitstoot van koolstofdioxide (CO2), waardoor u bijdraagt aan de strijd tegen het broeikaseffect. Kies voor mazout van superieure kwaliteit om uw bedrijfsimago als milieuvriendelijke onderneming te versterken en uw energetische voetafdruk te verminderen.

Lagere verwarmingskosten dankzij TOTAL

Een verbrandingsverbeteraar zorgt ervoor dat Mazout Ultra beter brandt dan gewone stookolie. Afzettingen en residu's blijven tot een minimum beperkt. Precies deze vervuiling is de oorzaak van een overmatig verbruik van de verwarmingsinstallatie.

Deze betere verbranding resulteert in een hoger rendement. Als u kiest voor Mazout Ultra verbruikt u minder dan met gewone stookolie.

Hoe bestel ik Mazout Ultra ?

Mazout Ultra kunt u bestellen bij de mazoutverdelers die u op onze website vindt.