Skip to content

Vrachtwagens, bussen en andere zware voertuigen stellen hoge eisen aan hun smeermiddelen, AdBlue, Diaxol en diverse vloeistoffen. Concessiehouders, onafhankelijke garages en technische diensten kunnen een beroep doen op TotalEnergies voor een breed gamma kwaliteitsproducten.

Kwaliteit motor- en transmissieolie is van cruciaal belang voor de voertuigen die u onderhoudt. Dit geldt ook voor de brugolie, de rem- en koelvloeistof, de AdBlue en de Diaxol. Het gamma van TotalEnergies omvat al deze producten, goedgekeurd door de grootste merken.

 

Motor- en transmissieoliën: veelzijdig, weinig vervuilend en brandstofefficiënt

Voor elk type voertuig (vrachtwagen, bus, vuilniswagen, enz.) ontwikkelde TotalEnergies aangepaste motor-, transmissie- en brugoliën:

  • Motorolie uit het Rubia gamma, geschikt voor de meeste voertuigen in uw vrachtwagenpark;
  • Dual, Gear transmissieolie of As brugolie.

Our lubricants are available in 'fuel economy' (FE) version, which saves on your consumption, and in 'low SAPS' version, which limits your environmental impact.

TotalEnergies biedt u ook diensten aan, zoals een olieanalyse (ANAC) die u toelaat om op basis van een gewoon monster mogelijke motordefecten op te sporen en te voorkomen.

 

Alle vloeistoffen voor uw vrachtwagens, van AdBlue tot remvloeistof

Naast smeermiddelen levert TotalEnergies ook koel- en remvloeistoffen, AdBlue , Diaxol en alle andere vloeistoffen voor uw vrachtwagenpark. Aarzel niet om contact op te nemen met ons verkoopteam voor een compleet gamma: producten en diensten als investering in de uitrusting van uw werkplaats.

 
Rubia

TOTALENERGIES Fuel Eco

TotalEnergies is zeer begaan met de impact van zijn verschillende activiteiten op het milieu en tracht die tot een minimum te beperken. De transportsector wordt geconfronteerd met steeds strengere milieunormen. Om aan deze eis te voldoen, moeten de emissies van vrachtwagens worden verminderd. Daarom heeft TotalEnergies het Fuel-Eco gamma smeermiddelen ontwikkeld die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van de transportwereld.

 

 

AdBlue

Naar minder uitstoot

De transportsector moet voldoen aan de Europese normen voor NOx- en deeltjesuitstoo