Skip to content

ANAC IS MEER DAN EEN OLIEANALYSE

 

ANAC biedt een volledig gamma van olieanalyses aangepast aan alle activiteiten: Landbouw, Visserij, Transport - Vrachtwagens en Openbare Werken. Op basis van oliemonsters stelt ANAC een grondige diagnose van alle mechanische onderdelen (motor, transmissies, hydraulica) van uw apparatuur, zonder demontagebeperkingen.

De ANAC service is zowel preventief als corrigerend, in die zin dat het een echt concurrentievoordeel is voor uw bedrijf. Inderdaad, dankzij ANAC :

  • u verlaagt uw bedrijfskosten;
  • u anticipeert en plant de onderhoudswerkzaamheden om deze op het beste moment uit te voeren;
  • je verlengt de levensduur van je uitrusting;
  • u verbetert de betrouwbaarheid en de prestaties van uw apparatuur;
  • u optimaliseert de olieverversingsintervallen.

 

ANAC IS MEER DAN EEN OLIEANALYSE

Dankzij deze service bent u in staat om ruim van tevoren te anticiperen op mogelijke storingen van uw apparatuur en deze op te lossen. ANAC, het is ook de mogelijkheid om de planning van uw onderhoud, uw beheerskosten te optimaliseren, terwijl de betrouwbaarheid en de prestaties van uw apparatuur worden verbeterd.

ANALYSERESULTATEN: DIAGNOSTISCHE FICHE EN CAPS ASSESSMENT*.

De resultaten van deze analyses worden gepresenteerd met een historiek van eerdere resultaten, waardoor u de evolutie van uw uitrusting kunt volgen. U geniet van een snelle raadpleging op ANAC WEB, de beheertool speciaal voor ANAC gebruikers.

*Customer Assisted Prognosis System