Skip to content

Wie vertrouwt op TotalEnergies België om zich te verwarmen met pellets, haalt de zekerheid in huis dat hij of zij geniet van een hoogkwalitatief product, een uitgebreid netwerk van verdelers en een ruime waaier diensten.

TotalEnergies investeert niet alleen in mazout, gas en elektriciteit, maar ook in hernieuwbare verwarmingsenergieën, zoals pellets[A1] . Door uw houtgranulaten aan te kopen bij TotalEnergies België, geniet u heel wat voordelen.

Met TotalEnergies opteert u voor kwaliteitspellets

TotalEnergies commercialiseert kwaliteitspellets die luisteren naar de naam TotalEnergies Pellets Premium. Ze zijn DINplus en ENplus gecertificeerd en beantwoorden daardoor aan de hoogste kwaliteitsnormen op de markt:

  • ze dragen bij aan een optimaal rendement van uw toestel;
  • ze helpen u uw energieverbruik aan banden te leggen;
  • ze beschermen uw verwarmingsinstallatie tegen een versnelde vervuiling en corrosie;
  • ze dragen zorg voor het leefmilieu.

Ontdek in detail alle troeven van de TotalEnergies Pellets Premium.

Met TotalEnergies profiteert u van een uitgebreid netwerk van verdelers van pellets

TotalEnergies België heeft een uitgebreid netwerk van pelletverdelers uitgebouwd in alle uithoeken van het land. Op die manier kunt u overal in België pellets bestellen.

Met TotalEnergies geniet u van een eenvoudigere levering van pellets

De verdelers van TotalEnergies zetten hun beste beentje voor om u een aantrekkelijke prijs voor de pellets voor te stellen, gekoppeld aan diensten die uw bestelling en de levering van uw pellets bevorderen.

 

Een snelle levering van uw pellets

De levering van pellets wordt zo snel mogelijk verzorgd door onze erkende leveranciers, ofwel bij u thuis of bij uw onderneming. Als u geen volledige pallet pellets of houtgranulaten in bulk wenst, kunt u nog altijd zelf uw zakken afhalen bij een van onze leveranciers, in onze tank stations of bij één van de ProxiDrive afhaalpunten van ons filiaal ProxiFuel.

Een dringende depannage

In bepaalde gevallen kunnen de verdelers van TotalEnergies pellets ook instaan voor dringende leveringen. Aarzel vooral niet hen daarover aan te spreken.