Skip to content

Dankzij TotalEnergies Auto Care geniet u van de expertise van een netwerk van garages over het hele land. Naast pechbijstand, die de meeste mogelijke problemen onderweg dekt, neemt TotalEnergies Auto Care ook uw onderhoud op een uitgesproken professionele manier voor zijn rekening.  

Een voertuig vertegenwoordigt een aanzienlijke investering en iedereen wil het dus zo lang mogelijk in goede staat houden. Daarom is het een prima idee om – naast een wasbeurt uw voertuig ook regelmatig te laten onderhouden door professionals.  

Welke elementen worden nagekeken bij het onderhoud van uw voertuig?

Het is onvermijdelijk: sommige onderdelen van uw voertuig slijten bij gebruik. De remschijven, remblokjes, banden enz. Bovendien raken de vloeistoffen in uw voertuig, zoals de motorolie, vervuild en moeten ze regelmatig ververst worden.

Doorgaans maakt men een verschil tussen een  'klein' en een 'groot' onderhoud :

  • klein onderhoud om de 15.000 km of jaarlijks: controleren en eventueel vervangen van remmen en motorolie, nakijken niveau koelvloeistof, nakijken batterij  en indien nodig vervangen van oliefilter;
  • groot onderhoud om de 30.000 km: bovenop de controles van het klein onderhoud ook het vervangen van lucht- en pollenfilters en de bougies (voor benzinewagens), het nakijken van de uitlaat, de ophanging en de banden

Het nazicht van deze verschillende elementen moet absoluut door een bekwame professional gebeuren. Bovendien moeten de smeermiddelen en andere tijdens het onderhoud gebruikte producten van goede kwaliteit zijn en met kennis van zaken geselecteerd worden om een goede werking van uw voertuig te verzekeren.  

Het is aangewezen om het onderhoud uit te voeren voor u naar de technische controle gaat. Op die manier kijkt uw garagist alle punten na die aan bod komen tijdens de technische controle en vermijdt u dat u zich nogmaals moet aanbieden met uw voertuig.

 

Waarom uw onderhoud laten uitvoeren door TotalEnergies Auto Care?

TotalEnergies Auto Care is een programma waarmee u geniet van pechbijstand in heel Europa, en dat alle problemen dekt waarmee u onderweg te maken kunt krijgen.

Maar TotalEnergies Auto Care is ook een samenwerking tussen garages over het hele land. Zij bekommeren zich om het onderhoud van uw wagen met het gebruikelijke professionalisme van TotalEnergies. Bovendien maken onze partnergarages gebruik van de beste onderhoudsproducten en professionele smeermiddelen. U bent dus zeker dat uw onderhoud volgens de regels der kunst wordt uitgevoerd.

Wilt u zich inschrijven voor ons TotalEnergies Auto Care programma? Aarzel niet en surf naar http://totalautocare.be/