Skip to content

Zin om professionals te begeleiden door de huidige energietransitie/richting de mobiliteit van de toekomst? Het Mobility & New Energies Team is op zoek naar collega’s die zin hebben in een uitdaging. Dankzij het multi-energieaanbod van TotalEnergies en de daaraan gekoppelde producten en diensten, leggen we professionals alle troeven in handen voor de mobiliteit van morgen.

Stefaan De Ganck Mobility & New Energies Director

OP WEG NAAR MEER ELEKTRISCHE MOBILITEIT! 

Ervaring VAN ONZE MEDEWERKERS

De EV-afdeling combineert energietransitie, technologische uitdagingen en voortdurende vooruitgang. Deel uitmaken van de verandering is volkomen logisch in zo'n omgeving.

Jinane Emobility Sales Engineer

TotalEnergies levert actief een bijdrage aan een betere samenleving. Ik ben trots om iedere dag hiervan deel uit te maken. Bovendien kan ik mezelf, in de functie van Sales Account manager, ontplooien in een uitdagende en snel evoluerende omgeving. In samenwerking met de collega’s lever ik advies op maat en in dialoog met de klant zoeken we de meest geschikte oplossing.

Kevin Emobility Sales Manager

Ik vind het erg verrijkend klanten te kunnen ondersteunen bij de huidige energietransitie-uitdagingen in een continu evoluerende markt.  

Justin New Energies Sales Support Officer

Getting to net zero

Get to net zero by 2050