Skip to content

Houd het budget van uw wagenpark onder controle

 

 

 

 

Contact

 

Volg de uitgaven die worden gedaan met uw kaarten en telebadges in real time op

 

 

Elke uitgave die wordt gedaan met uw kaarten of badges wordt in uw klantenzone geregistreerd. Op die manier kunt u uw voertuigen vergelijken en de TCO van uw wagenpark efficiënt beheren. Heel ergonomisch dus!

Wijs voertuigen en werknemers toe aan uw kaarten en badges in uw beheerzone en volg de uitgaven van elke bestuurder en/of elk voertuig op.

Spoor snel de duurste voertuigen op en neem de juiste beslissingen om bepaalde uitgavenposten te beperken. Het resultaat is een evenwichtig budget dat verstandig wordt ingezet voor het gebruik van uw wagenpark.

Onze oplossing biedt een historiek van verschillende maanden of jaren. Zo kunt u vergelijkende analyses maken over langere periodes en krijgt u meer inzicht in de evolutie van uw TCO.

Via uw beheerportaal kunt u ook kaarten bestellen en uw bestellingen, vernieuwingen en blokkeringen in real time opvolgen.
 

 

Centraliseer uw facturen en beheer uw leverancierskosten

 

Breng alle contracten en facturen van uw leveranciers samen in de speciale rubriek. Zo beschikt u over een rijker dashboard en krijgt u een volledig beeld van de uitgaven voor uw wagenpark.

U vindt alle kosten- en aankoopfacturen binnen het TotalEnergies-netwerk terug in de rubriek 'Facturen' van uw beheerportaal. Deze documenten kunt u downloaden in PDF-, XLS- en TXT-formaat.

Wilt u een factuur van een partnerleverancier van TotalEnergies integreren? Geen probleem: via uw beheerplatform kunt u dit document digitaliseren en het automatisch opnemen in de opvolging van de facturen.

Voor uw derde leveranciers kunt u de bedragen van uw uitgaven ingeven in een factuurbestand. Al uw kosten worden dus gegroepeerd en gebruikt om de TCO van uw park nauwkeurig te berekenen.
 

 

Beheer uw wagenpark efficiënter met onze 'all-in-one'-oplossing

Dankzij de tools en functies van uw beheerportaal weet u perfect hoe uw voertuigen worden gebruikt en bespaart u tijd en geld bij het beheer van uw wagenpark.