Skip to content

Dankzij de unieke samenstelling houdt Mazout Ultra uw verwarmingssysteem in betere conditie.

Moet u binnenkort mazout bestellen maar u weet niet goed wat het verschil is tussen gewone huisbrandolie en Mazout Ultra? In dit artikel antwoorden wij op al uw vragen.

Mazout Ultra van superieure kwaliteit, wat is dat precies?  

Onze huisbrandolie mazout Ultra onderscheidt zich van gewone mazout door de samenstelling ervan. Hij is immers verrijkt met een reeks additieven die gepaard gaan met een aantal voordelen, waaronder corrosiewerende stoffen en antioxidanten. 

Welke zijn de voordelen van de Mazout Ultra ?

Door zijn specifieke samenstelling, biedt de huisbrandolie van superieure kwaliteit Mazout Ultra verschillende voordelen.

Mazout Ultra beschermt uw installatie

Dankzij het corrosiewerende additief waarmee hij is verrijkt en beschermt hij alle metalen onderdelen van uw verwarmingsinstallatie:

  • tank;
  • aanvoerleiding;
  • pomp;
  • filter;
  • sproeier;
  • verbrandingskamer;
  • brandhaard.

Mazout Ultra is ook stabieler dan gewone mazout dankzij de antioxidant die eraan is toegevoegd.

Dankzij die stof wordt er minder sediment gevormd in uw tank, en dat betekent dan weer minder kosten voor het onderhoud ervan.

Algemeen gezien is mazout Ultra stabieler dan gewone mazout, en wel in drie opzichten:

stabiliteit voor licht;
stabiliteit voor warmte;
stabiliteit voor oxidatie

Mazout Ultra, bron van bezuinigingen  

Het gebruik van de Mazout Ultra vermindert de hoeveelheid vuil in uw verwarmingsinstallatie, wat het risico op storingen en onderhoudskosten verlaagt, terwijl de verbranding in de ketel optimaal blijft.

Om Mazout Ultra te bestellen, aarzel niet te surfen naar onze pagina « een leverancier van TotalEnergies mazout vinden».