Skip to content

Laad je elektrische of hybride wagen overal in Europa met de TotalEnergies Fleet-kaart met de optie elektriciteit. Naast de kaart kun je ook de MyCard-app downloaden om toegang te krijgen tot tal van diensten.

Laad je voertuig op in België en Europa

Dankzij je Fleet kaart geniet je van een breed netwerk van laadpunten overal in België en Europa. Gebruik je laadkaart bij duizenden publieken laadpunten, thuis en op kantoor.

Vind een oplaadpunt in Europa met de MyCard-app

Koppel je TotalEnergies Fleet kaart aan MyCard en krijg toegang tot een kaart met de meer dan 220.000 laadpunten in heel Europa waar je met je kaart terechtkunt. Je kunt ook je route bepalen naar de gekozen laadpaal. 
Bovendien zie je meteen welke soorten stekkers het geselecteerde laadstation aanvaardt, en wat de oplaadvermogen en beschikbaarheid zijn. 
 

Hoe werkt een elektrische laadbeurt met de Fleet kaart?

  1. Voor het opladen : Koppel je voertuig aan de laadpaal en hou je TotalEnergies Fleet kaart voor de lezer om de laadsessie te starten. Alle informatie betreffende de aangerekende kosten vind je in de app. 
  2. Tijdens het opladen : Volg de instructies op de laadpaal om je voertuig te laden. Zodra het laden begint, verandert het lampje op de laadpaal van kleur.
  3. Na het opladen : Hou je Fleet kaart opnieuw voor de lezer van de laadpaal om de sessie te beëindigen en de betaling af te ronden. Ontkoppel je voertuig.

Meer info nodig over de MyCard-app?

Heb je vragen over de MyCard-toepassing, neem dan contact op met je verkoopvertegenwoordiger of met ons Mobility & New Energies team.

Andere zone : 

Download nu de MyCard-app: