Skip to content

Op weg naar uw vakantiebestemming gaat TotalEnergies nog een stap verder om u dichter bij uw bestemming te brengen.
U hebt het misschien al gemerkt: laadpalen van TotalEnergies duiken meer en meer op in het straatbeeld. De overheid doet een beroep op onze expertise en ervaring om openbare laadoplossingen beschikbaar te stellen voor burgers.

Onze laadpunten zijn te vinden in steden, van Brussel tot Antwerpen, via Gent, en Brugge.
In uw buurt maken de laadpunten gebruik van wisselstroom met een laadcapaciteit tot 22kW. Handig voor korte dagelijkse ritten! De meeste elektrische auto's hebben trouwens genoeg aan 11kW. Maar wanneer u langere afstanden aflegt, zowel in België als in het buitenland, zal u tevreden zijn om gebruik te maken van onze High Performance Chargers (HPC of DC) die vermogens leveren tot 300kW.

Zowel in België als in Frankrijk breiden we onze snelwegstations in hoog tempo verder uit met deze snelladers. Maar ook in Duitsland, Nederland, Groot-Brittannië of andere landen kunt u met uw TotalEnergies laadpas terecht bij een enorm netwerk aan krachtige snelladers die uw bestemming dichterbij brengen.
Een korte pauze van 20 minuutjes volstaat om weer bij te laden voor enkele honderden kilometers extra. Die pauze wordt aangenaam gemaakt in onze moderne en schone stations waar u bediend wordt door vriendelijk personeel.

Wist u dat?

Uw MyCard-applicatie recent is vernieuwd en alle beschikbare laadpalen toont, helemaal aangepast aan uw type wagen.
Heeft u de app nog niet? Download MyCard in de Store en vind de dichtstbijzijnde TotalEnergies laadpunten, waar u ook bent!