Skip to content

Met TotalEnergies kan je elektrische laadpalen bij je werknemers thuis installeren voor hun hybride en elektrische bedrijfswagen. Met het EV Home-aanbod hoef je je geen zorgen meer te maken over de terugbetaling van de thuislaadsessies. Bovendien krijgen je werknemers toegang tot al hun sessies en nog veel meer!

Maak het werk van je wagenparkbeheerder eenvoudiger

Wordt je wagenpark groener en telt die steeds meer hybride of elektrische voertuigen? De TotalEnergies Fleet kaart, gekoppeld aan een thuislaadstation, vereenvoudigt de terugbetaling van de energie gebruikt tijdens de thuislaadsessies.
Met het EV Home-aanbod worden de kilowatturen die je werknemers thuis verbruiken voor het laden van hun bedrijfswagens volledig vergoed en hoef je je geen zorgen meer te maken over de terugbetaling van die transacties. 

Hoe werkt de EV HOME-webapp?

De werknemers die een TotalEnergies laadpaal thuis gebruiken, krijgen toegang tot de EV Home-webapp. Ze kunnen de app makkelijk activeren door deze gegevens in te vullen:

  • Het nummer van hun Fleet kaart
  • Het BE*TCB*EH-nummer van hun elektrische laadpaal 
  • En hun IBAN

De EV Home-webapp houdt de historiek van hun laadsessies bij. Zo kunnen je werknemers:

  • Hun terugbetalingen volgen
  • Hun energieverbruik per laadsessie bekijken
  • Hun maandoverzichten downloaden

Thuislaadstation

TotalEnergies laadpalen leveren een maximaal vermogen van 22 kW* en zijn compatibel met alle hybride en elektrishce voertuigen. Ze zijn verbonden via het 3G-, 4G- of LAN-netwerk en laten zo tal van beheerdiensten toe.

icon play

EV Home _ NL